A Review Of istanbul petek servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %100 müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

petekler çalışmıyor ise, ortamı ısıtan ve belirli aralıklarla bakım gerektiren bir sistemdir. Bu nedenle kışa girmeden petek bakımlarının yapılması gerekir.

You might be utilizing a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to a less complicated Model to provde the finest knowledge.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Kombinizi bize emanet edin petekleriniz iyi ısınması için kendi evimizde temiz ve titizlikle çalıştığımız gibi sizin de eviniz bizim evimiz gibidir.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Su sızıntısı mı yaşıyorsunuz? Ev veya iş yerinizde oluşan petek servisi su kaçaklarını en kısa sürede tespit etmek ve onarmak için doğru adrestesiniz!

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petek servisi petekleriniz ısınmaya başlasın.

İstanbul çOkay kalabalık bir şehir bu sebeple istanbul petek servisi belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçok binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek istanbul petek servisi temizleme hizmetine olan ihtiyacı artırıyor.

Tesisat petek servisi temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çAlright dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Gardenya Petek Temizlme 2020' den bu yana Skilled bi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page